امتیاز دادن

آموزش آشپزی

 

دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری(برای ۴ نفر)

 

مواد لازم و ترکیبات:

 

۴ عدد سیب زمینی درشت

 

۲۵۰ گرم گوشت سینه بی استخوان  و پخته شده

 

۴عدد پیازچه

 

۲۵۰ گرم پنیر نرم و کم چرب کوارک

 

فلفل

 

طرز تهیه:

 

پوست سیب زمینی ها رو خوب بشویید و با دستمال کاغذی یا حوله مخصوص آشپزخانه خشک کنید.سیب زمینی هارو بپزید,با یک چاقوی تیز مرغ را نگینی خرد کرده و و پیازچه ها را باریک و ظریف خلال کنید و داخل یک کاسه بریزید.پنیر کم چرب یا پنیر کوارک را به مواد داخل کاسه بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

با یک چاقو دوبرش عمود بر هم روی سیب زمینی ها ایجاد کنید تا کمی از هم باز شوند سپس با یک قاشق داخل آن را با مرغ, پنیر و پیازچه پر کنید و روی آن فلفل بپاشید.

غذا رو به محض آماده شدن با سالاد کاهو میل نمایید.

 

نوووش جاااان

 

وب سایت رسمی تفرشیا

 

اشتراک این خبر در :