امتیاز دادن


 

آلوهایی که در غذا استفاده می شود، اکثرا از نوعی تهیه می شوند که پوست آنها را به راحتی می توان جدا کرد،

زیرا موقع پخت غذا، پوست آلو (آلوی خشک شده با پوست) از گوشتش جدا می شود و منظره جالبی به غذا نمی دهد،

بنابرین از آلوهایی مانند آلو قطره طلا، برای تهیه آلو خورشتی استفاده می شود.

در ادامه روش خشک کردن آلو قطره طلا و  تهیه آلو خورشتی را مشاهده می کنید.

 

مواد لازم برای تهیه آلو خورشتی :

  • آلو قطره طلا………. به میزان لازم.
  • آب………. به میزان لازم.

 

طرز تهیه آلو خورشتی (آلو خشک):

ابتدا آلوهای کاملا رسیده را شسته و دم آنها را می گیریم.

سپس ظرفی مانند ماهیتابه که عمق کمی داشته باشد و فقط یه ردیف آلو را بتوان در آن ریخت را، روی حرارت قرار می دهیم.

 



مقدار مناسبی آب در آن ریخته وشعله را تنظیم می کنیم که آب از جوش نیفتد.

سپس تعدادی آلو ( به صورت متناوب ) درون ظرف آب در حال جوش می اندازیم.

بلافاصله بعد از ترک خوردن پوست، آلوها را با کفگیر از آب خارج کرده و درون آبکش ریخته،

بعد از خنک شدن به راحتی پوست آن را جدا می کنیم.

 



پس از پوست گیری، سریعا روی پارچه ای که داخل سینی یا آبکش گذاشته ایم، ریخته و جلوی آفتاب مستقیم قرار دهید.

بعد از اینکه کمی رطوبت آلوها کشیده شد،  آلوها را زیر و رو می کنیم که سریعا خشک شود تا کپک نزند و یکنواخت خشک شود.

معمولا طی ۲ تا ۴ روز آلوها خشک می شوند.

 


 


می توان آلوها را کمی مرطوب برداشت و داخل نایلون،  درون فریزر گذاشته

و یا کاملا خشک شده، سپس درون کیسه پارچه ای ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کرد.

آلوهای خشک شده را برای زمستان نگه دارید.

می توانید در انواع خورش یا آش بریزید و از طعم طبیعی و دلچسب آن لذت ببرید.

 


نووووووش جاااااااان



با تشکر از خانم نسرین درخشنده

 

تهیه و تنظیم : سپیده محبّ علی



 

اشتراک این خبر در :