امتیاز دادن

%d8%a8%d9%87

خواص میوه به:

به دارای مقدار زیادی فیبر، پتاسیم ، قند و ویتامین C می باشدو
تقویت کننده قلب، کبد و معده است و برای زخم معده بسیار مفید است و همچنین دارای خواص
ضد سرطان میباشد,با مصرف این میوه که در این فصل از سال به وفور یافت میشود میتوانید سلامت خود را تضمین کنید.

مواد لازم :

به ٢ عدد
گوشت خورشتى ۴٠٠ گرم
لپه ٢٠٠ گرم
آلو بخارا ٢٠ عدد
پیاز مربع خرد شده ١ عدد
رب گوجه فرنگى ١ ق غ
زرد چوبه ١ ق م
زعفران دم کرده نصف استکان

 

طرز تهیه :

ابتدا درون قابلمه اى آب را به جوش رسانده و لپه را به آن اضافه مى کنیم ، در قابلمه اى دیگر پیاز ها را به همراه کمى روغن ریخته و بلافاصله گوشت را به آن اضافه کرده تا گوشت و پیاز با هم تفت داده شوند سپس درب قابلمه را مى گذاریم تا گوشت و پیاز بعد از ٢٠ دقیقه آب بیندازد . بعد از ٢٠ دقیقه که گوشت و پیاز آب انداخت و پیازها کمى نرم شد آن زمان زرد چوبه را به آن اضافه و مخلوط مى کنیم بعد یک قاشق رب گوجه را اضافه و کامل حل مى کنیم ، ٢ ق غ از زعفران را اضافه مى کنیم و بعد ١/۵ لیتر آب به همراه آلو ها را اضافه و خوب مخلوط مى کنیم سپس لپه ها که پخته شده را آبکش و به قابلمه اضافه مى کنیم و مدت ۴٠ دقیقه صبر مى کنیم تا کمى جابیفتد . بعد از گذشت ۴٠ دقیقه به را با باقى مانده زعفران اضافه مى کنیم و مدت ۴٠ الى ۵٠ دقیقه صبر مى کنیم تا کامل بپزد.

نوش جان

تهیه و تنظیم:ریحانه محبعلی

 

اشتراک این خبر در :