امتیاز دادن


چای آلبالو ( تُرش آلبالو )

 

« چای آلبالو » یا « تُرش آلبالو »، از نوشیدنی های خوش طعم فصل تابستان می باشد.
تُرش، در واقع نوعی شربت است که؛
داغ و در استکان کوچک، نوشیده می شود.
تُرش را همیشه شیرین می نوشند.
افزودن کمی نبات در قوری به هنگام آماده سازی تُرش، طعم بی نظیری به نوشیدنی می دهد.

 

مواد لازم برای تهیه چای آلبالو

  • آلبالوی تازه ……… یک لیوان( شُسته و دُم گرفته)
  • آب داغ ………. یک لیوان( به میزان لازم )
  • نبات……… به میزان لازم و دلخواه

 


نکته :

میزان آب برای تهیه چای آلبالو، به نوع آلبالو بستگی دارد.
برای آلبالوهای رسمی که ریز و کم آب هستند، از آب داغ بیشتری استفاده کنید.
در صورت استفاده از آلبالو گیلاس، که درشت تر و پُر آب تر هست، می توانید، آب کمتری در قوری بریزید.
همچنین میزان آب داغ، غلظت مورد نظر از چای را تعیین می کند.

 

طرز تهیه چای آلبالو

ابتدا آلبالوها را شسته و دُم آن را جدا کنید.
آلبالو را در قوری ریخته و آب داغ روی آن بریزید.
سپس قوری را روی حرارت خیلی کم گذاشته تا آب به جوش آید.
لازم نیست که مدت زمان طولانی بجوشد، اصطلاحا یکی دو قُل که جوشید، کافیست.

 


آب درون میوه که خارج شد و آب جوش، رنگ آلبالو رو گرفت، قوری را از روی حرارت بردارید.

اضافه کردن تکه ای کوچک نبات به محتویات قوری در هنگام جوشیدن، طعم ترش و شیرین ِدلچسبی را ایجاد می کند.

نووووووش جاااااااان

 


از خواص چای آلبالو، می توان به آرامبخش بودن آن و ایجاد خوابی آرام، اشاره نمود.
مصرف چای آلبالو در فصل گرم تابستان، باعث رفع عطش و تشنگی می شود.
همچنین مصرف چای آلبالو باعث کاهش قند خون می گردد.

 


با تشکر از خانم نسترن درخشنده

مأخذ :
کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز، نجف دریابندری

 

تهیه و تنظیم :سپیده محبّ علی

اشتراک این خبر در :