امتیاز دادن

تا به حال از خود پرسیده اید, چرا مردم از زمان های قدیم بادمجان و کشک رو باهم استفاده میکرده اند و چرا قدیمی ها هرگز بادمجان سرخ شده را به تنهایی برای وعده غذایی شان سرو نمی کردند. به این دلیل که آنها اطلاعات بیشتری درباره مزاج و طبع شان و همین طور خاصیت موادغذایی داشتند. از آنجا که بادمجان سرخ شده به تنهایی موجب تولید سودا در خون می شود، مصرف آن به تنهایی توصیه نمی شود. تولید سودای اضافه و انباشته شدن آن در خون موجب ابتلا به بیماری های پوستی و برخی از اختلال های عصبی می شود.

n00040363-b

از این رو از زمان های قدیم به مردم توصیه شده برای متعادل کردن طبع بادمجان سرخ شده از کشک استفاده کنند. البته مصرف کشک نیز حالت هایی چون سستی و بی حسی را به مصرف کننده منتقل می کند که در صورتی که با بادمجان مصرف شود این میزان به حداقل می رسدهمچنین کشک دارای پروتئین حیوانی بسیار خوب و دارای فسفر است و خواص بسیار فراوانی دارد که کلسیم آن از تمامی مواد لبنی بیشتراست.

۲۳۱۸۲۷

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان:

بادمجان………..۸ عدد متوسط

کشک غلیظ……………دو فنجان

روغن………………به میزان لازم

سیرداغ…………………دوقاشق سوپ خوری

نعناع داغ………………دوقاشق سوپ خوری

نمک و زرد چوبه………به میزان لازم

طرز تهیه کشک بادمجان:

بادمجان ها را پوست گرفته و آنها را ۴-۳ قطعه می کنیم. کمی نمک روی آنها پاشیده و در روغن سرخ می کنیم.درب تابه را میگذاریم تا بادمجان ها هم سرخ و هم پخته و نرم شوند سپس آنها( بادمجان ها)را با گوشت کوب خوب میکوبیم تا له شوند,بعد از آن کشک را در دو لیوان آب داغ حل کرده و به بادمجان کوبیده شده اضافه میکنیم و نعناع داغ(که با زردچوبه تفت داده شده است)و سیر داغ را اضافه میکنیم و نمک هم به آن می افزاییم…و حدود ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم گاز میگذاریم تا بپزد و بعد از آن به میل و سلیقه خود آن را تزیین میکنیم.

negar_20092016_153427

نووش جااان

تهیه و گردآوری: ریحانه محبعلی

اشتراک این خبر در :